Web Analytics Made Easy - Statcounter

در عصرجدید که قرن ارتباطات و تکنولوژی است و اینترنت نقش تاثیرگذاری در زندگی مردم ایفا می‌کند، گرایش مردم به استفاده از اینترنت و احساس نیاز به این فناوری رو به افزایش است با توجه به ضرورت و دسترسی به ارتباطات متاسفانه اکثر مناطق شهری و روستایی مناطق محروم هنوز هم از آنتن دهی خط همراه اول، ایرانسل و اینترنت محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، با توجه به اینکه تلفن و اینترنت در این عصر از نیازهای اساسی زندگی مردم است و می‌توان گفت در حال حاضر بسیاری از خدمات اجتماعی، اقتصادی، آموزشی و غیره از طریق شبکه مخابراتی و زیرساخت‌های مربوط به آن فراهم می‌شود.

در عصرجدید که قرن ارتباطات و تکنولوژی است و اینترنت نقش تاثیرگذاری در زندگی مردم ایفا می‌کند، گرایش مردم به استفاده از اینترنت و احساس نیاز به این فناوری رو به افزایش است وبا توجه به ضرورت و دسترسی به ارتباطات متاسفانه اکثر مناطق شهری و روستایی شهرستان دهگلان هنوز هم از آنتن دهی خط همراه اول، ایرانسل و اینترنت محروم هستند.

زیرساخت‌های ارتباطی از جمله تلفن ثابت، همراه اول، ایرانسل و اینترنت در دهگلان آنگونه که باید، توسعه نیافته است و کمبودهای زیادی از این نظر وجود دارد که سبب بروز مشکلات برای مردم شهرستان شده است.

در زمینه اینترنت، تلفن ثابت، همراه اول و ایرانسل، زیر ساخت های مخابرات، عدم آنتن دهی تلفن همراه در شهر و برخی روستاها و راه‌های مواصلاتی و برخی مسائل دیگر در این زمینه دچار مشکلات عدیده‌ای است که نیازمند توجه ویژه مسئولان است.

امروزه دسترسی به اینترنت نیاز مردم است که از آن برای کارهای اقتصادی و پژوهشی و آموزشی استفاده کنند و عدم دسترسی مردم به همراه اول، ایرانسل و قطع مکرر و یا نبود اینترنت رفتار بهینه مدیریتی نیست زیرا باید امکان دسترسی مردم به اینترنت و ارتباطات را فراهم کرد.

علاوه بر مشکلات اینترنتی و شبکه ارتباطی تلفنهای همراه، ایرانسل و ثابت طی سنوات گذشته در سال جاری بحران کرونا، تمام برنامه های آموزشی مدارس  را به هم ریخته و هنوز مشخص نیست آسیب این بحران به یادگیری بچه ها و وزارت آموزش و پرورش چقدراست.

عقب ماندگی دانش آموزان از درس با تعطیل شدن مدارس و مراکز آموزشی به دلیل شیوع ویروس کرونا از مهم‌ترین دغدغه‌های خانواده‌ها در روزهای قرنطینه بودکه نیاز است برای جبران عقب ماندگی درس و مدارس از ظرفیت اینترنت استفاده شود که متاسفانه حدود 70 درصد دانش آموزان در شهر و روستاهای شهرستان از عدم دسترسی به اینترنت رنج می برند.

نبود زیرساخت‌های لازم، ضعف اینترنت در شهرستان دهگلان دانش‌ آموزان را به دردسر انداخته به نحوی که مشکل در اینترنت یادگیری با سامانه "شاد" را مختل کرده است سامانه شاد یا همان شبکه اجتماعی دانش‌ آموزان جهت برگزاری کلاس‌های مجازی دانش‌ آموزان ایجاد شده است این شبکه اجتماعی از طرف مرکز برنامه‌ ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش به گونه‌ای طراحی شده که پاسخگوی حضور دانش‌ آموزان و معلمان باشد.

این برنامه که توسط آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان تهیه شده و یک اپلیکیشن نسخه اندرویدی تلفن همراه است و دانش‌آموزان باید برای نصب این برنامه از گوشی موبایل با سیستم عامل اندروید استفاده نمایند که در این راستا دانش‌ آموزان و والدین را با مشکلاتی روبرو کرده که متولیان این برنامه‌ریزی باید برای رفع ابهامات آن تلاش کنند.

نگرانی اولیای دانش‌ آموزان

احمد محمدی والدین یکی از دانش آموزان ساکن شهرک بهاران فاز دوم فرهنگیان در گفتگو با خبرنگار ما بیان داشت: همراه اول و ایرانسل در شهرک بهاران فاز دوم فرهنگیان و مسیر بیمارستان جدید اصلا آنتن ندارد وکلا مردم کلافه شدند و دانش آموزان برای دسترسی به کلاس های اینترنتی باید به داخل کوچه یا پشت بام خانه بروند.

زیرساخت شبکه اجتماعی شاد به شکلی طراحی شده که از طریق برنامه‌های پیام‌رسان‌های داخلی بتوانند سریع به گروه کلاس درسی خود متصل شوند تا از آموزش‌های درسی بهره مند شوند.

ابراهیم ناصری یکی دیگر از والدین دانش آموزان بیان داشت: با توجه به اینکه دانش آموزان باید ازطریق شبکه شاد کلاسهای درس را بگذرانند اما متاسفانه اکثر اوقات اینترنت شهرک بهاران و شهرک شیدا قطع بوده است و کسی هم جوابگوی حل مشکلات ما نبوده است.

وی افزود: مشکل قطعی، نبود اینترنت و فراهم نشدن زیرساخت‌ها باعث می شود دانش آموزان به علت عدم دسترسی به شبکه شاد نسبت به یادگیری‌ها ضعیف شوند که نیاز است مسئولان هرچه سریعتر این مشکل را برطرف کنند تا دانش‌آموزان با مشکلات یادگیری مواجه نشوند.

عبدالله نادری ساکن شهرک بهاران دهگلان در ادامه گفت: علاوه بر قطعی اینترنت ما دچار مشکل قطعی ارتباط همراه اول و ایرانسل نیز هستیم که اکثر خانواده ها با این موضوع مواجه هستند زیرا زیر ساخت به صورت اصولی در شهرکها هنوز مهیا نشده است.

این روزها اولیای دانش آموزان به پایین بودن سرعت اینترنت اعتراض دارند در حالیکه قرار بر این بود که آموزش و پرورش و ارتباطات اینترنت را به شکل رایگان در اختیار دانش‌ آموزان قرار دهند که تاکنون این اینکار انجام نشده است

شبکه شاد، فضایی اجتماعی طراحی شده برای آموزش آنلاین دانش آموزان در تمام پایه ها، رشته ها و مقاطع، چقدر توانسته است به اهداف آموزشی برسد.

به نظر می رسد نه آموزش تلویزیونی و نه مجازی هیچ وقت نمی داند جای آموزش سنتی و حضور در کلاس درس فیزیکی را بگیرد زیرا بازده آموزش های مجازی آن چنان بالا نیست که انتظار داشته باشیم امسال، نتیجه تحصیلات دانش آموزان با مشکل مواجه نشود.

باید به این موضوع توجه شود که دسترسی به اینترنت نیاز مردم و یک ضرورت برای ارتباط است و بخش عظیمی از مردم از این راه زندگی خود را می‌گذرانند و چه بسا شغل و کارشان وابسته به همین اینترنت است که در واقع بی‌خبری مطلق اکنون در این مورد وجود دارد و برای رفع این مشکلات نیاز به خدمت دلسوزانه مسئولین دارد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دسترسی به اینترنت دانش آموزان آموزش و پرورش شهرک بهاران زیرساخت ها عدم دسترسی همراه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۵۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد

زهرا سلیمانی، معلم برتر سال 1402 با بیان اینکه تدریسی را می‌توانیم اثربخش بنامیم که از فضای سنتی و محض خارج شود، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در واقع، تدریس باید به سمت کاربردی‌شدن پیش برود.

وی با اشاره به چگونگی تدریس اثربخش، تصریح کرد: تدریس باید به‌گونه‌ای باشد که در دانش‌آموزان نهادینه شود و در زندگی به‌کار ببرند.

باید دانش‌آموزان را به سمت پژوهش سوق دهیم

این معلم برتر با اشاره به رویکرد خود در تدریس اثربخش، ابراز کرد: در این نوع تدریس همیشه درصدد بودم تا دانش‌آموزان خود را به سمت پژوهش سوق دهم. همچنین دانش‌آموزان را زمانی‌که موضوعی برایشان پیش می‌آمد، با مطالعات پژوهشی جهت می‌دادم.

سلیمانی ادامه داد: دانش‌آموزان را تشویق می‌کنم تا خودشان به دنبال یافته‌هایی که وجود دارد، بروند. جواب‌ها برای دانش‌آموزان هیچ‌گونه از پیش تعیین‌شده نبود و آنها پاسخ‌ها را تحلیل می‌کردند و تحقیق میدانی انجام می‌دادند؛ بنابراین به نتایجی که می‌رسیدند، عمیق‌تر بود، زیرا حاصل تجربه‌های خودشان بود.

خارج شدن کلاس از روزمرگی باید در اولویت باشد

وی با اشاره به بخش لالایی‌ها در تاریخ شفاهی، افزود: به هر کدام از دانش‌آموزان گفتم که لالایی‌های شفاهی مختص به پدربزرگ و مادربزرگ و پدر و مادر خود را پیدا کنید و در کلاس اجرا کنید؛ این امر باعث جذاب شدن کلاس شده بود و آن را از حالت روزمرگی خارج می‌کرد و یادگیری به سطح عمیق‌تری تبدیل می‌شد.

علاقه باید در وجود معلم نهادینه شود

سلیمانی با اشاره به بخش تاریخ محلی، ابراز کرد: مجموعه سرپوشیده زنجان یکی از موارد تاریخی بود و به دانش‌آموزانم این مورد را برای تحقیق و پژوهش پیشنهاد داده بودم؛ از آنجایی‌که این فعالیت بسیار جذاب بود، سه ماه مداوم به بازار می‌رفتند و با کسبه‌های محل به گفتگو می‌پرداختند؛ همین دانش‌آموز من به یکی از پژوهشگران حرفه‌ای و افتخاری بازار زنجان تبدیل شده است و کلیپ‌های آن به اداره کل میراث فرهنگی زنجان نیز اعلام شد.

مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد 

وی ادامه داد: برای اینکه یک تدریس اثربخش داشته باشیم و کلاسمان به کلاس ویژه‌تری تبدیل شود، اول باید در وجود خود معلم علاقه نهادینه شود، باید بپذیریم که از فضای سنتی دور شویم. دوران مطالعه کتب درسی و حفظیات صفر گذشته است؛ بلکه مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات، اینترنت و داد‌ه‌های خارج از کلاس درس باشد و از تکنولوژی روز استفاده کرد.

این معلم برتر با اشاره به اینکه دانش‌آموز باید برای جامعه مفید واقع شود، تشریح کرد: دانش‌آموزان باید حس کنند که می‌توانند با وجودشان به فضای آموزشی هویت بدهند و تاثیرگذار باشد.

دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند

سلیمانی ادامه داد: وقتی دانش‌آموزان می‌دانند که اثرگذار هستند، علاقه‌مندی‌اشان به‌صورت ناخودآگاه افزایش پیدا می‌کند و برای رسیدن به نتایج بهتر آنها را کمک می‌کند.

وی افزود: باید به وجود دانش‌آموزان ایرانی افتخار کرد، زیرا آنها از لحاظ ضریب هوشی، قدرت تحلیل مطالب بسیار به‌روز هستند و باید از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

سلیمانی با بیان اینکه دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند، ابراز کرد: آنها ایده‌های فوق‌العاده‌ایی دارند. معلمان نباید به جایگاه خود غره شوند و فکر کنند که همه‌چیز‌تمام هستند، بلکه دانش‌آموزان هر کدام به‌نوبه خود ایده‌های زیادی به بنده در شکل‌گیری موزه ارائه دادند که هر کدام از آن‌ها به‌تنهایی بسیار ارزشمند است.

این معلم برتر خاطرنشان کرد: مهربانی، حال خوب، انرژی مقاضای سن دانش‎‌آموزان حال همه جامعه را بهتر می‌کند و برای اینکه جامعه پویاتری داشته باشیم به انرژی آن‌ها نیازمندیم. تا می‌توانیم باید به دانش‌آموزان و جوانان بها دهیم و از ایده‌هایشان بهره ببریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • دانش‌آموزان باید بدانند چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست
  • عشقی فراتر از خدمت.../ماندن در منطقه محروم؛ به واسطه عشق به دانش‌آموزان
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان